За нас

Пристрастяващо.
Само така можем да опишем заниманието си, а изделията, които предлагаме, със сигурност са в състояние да провокират интереса на нашите клиенти. Накратко за нас – казваме се Иван и Стойко и се познаваме от дълги години, но от вече повече от 10 се впуснахме в приключението Art.E. Изкуството като терапия, изкуството като красота, изкуството като подражаване на живота, но и загледано в други хоризонти? За нас, за вас.

Изработваме порцеланови изделия, които могат да бъдат чудесни нетрадиционни подаръци, далеч от клишето, в търсене на нови форми и провокации. Помислили сме за всички – създаваме чаши, нежни и декорирани за фини дами, но и артикули, дръзки и нестандартни, с дизайн, подходящ за мъжете или стилово маркирани подаръци за индивидуалисти.Някои хора смятат, че ръчно направените изделия са прекалено скъпи. Помислете за вложените в тях ресурси – качествени материали, страст, време, вдъхновение, понякога разочарование. Последното винаги оставяме за себе си, а на нашите клиенти подаряваме внимание и частица от вдъхновението си.

Изделията ни са от порцелан, като непрекъснато експериментираме с различни видове от всички краища на света. Както можете да видите, чашите са сред най-разработените ни изделия, но наред с тях изработваме и керамични плочки, бижута и други артикули. Без значение дали търсите подарък за човек, който ви е легнал на сърцето, или искате да оборудвате семейното огнище с нещо ново и нетрадиционно, ние сме насреща, за да осъществим бягството ви от монотонното.

„АТЕЛИЕ АРТ.Е ” ЕООД започна изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-21861-C01

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки